Cautare

8069 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (2.83 secunde)
Vezi ACUM cele mai importante stiri, la Aleph News! ... Aleph News este primul canal de social television din seria Aleph. ... Programele de stiri si de analiza sunt create dupa obiceiurile de consum ale Smartului. ... Aboneaza-te la canalul Aleph News aici https://bit.ly/2YRgJuw ?
Antonia Obreja, vaduva fostului presedinte al Federatiei Romane de Box, sustine ca sotul ei si-a presimtit moartea. Iar ultimele cuvinte ale lui au fost sfasietoare. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarea saptamana. ... De altfel, pe mai multe artere din Capitala s-a depus strat de zapada si se circula in conditii de iarna.
ALEGERI PARLAMENTARE: ... VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
Adrian Nastase a publicat de facebook o analiza a rezultatelor alegerilor parlamentare, pe care o puteti citi in continuare. Alegeri 2016: ... societatea asteapta revenirea la normalitate. Suntem obositi de interminabilele conflicte, greu de inteles si de acceptat.
STIRI PE SURSE: ... Loredana Codrut) Analiza la rece facuta de Adrian Nastase, fost premier al Romaniei dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei.
'Speculatiile pe marginea motivelor arestarii lui Vantu sunt multe, de la jignirea Elenei Udrea, intr-un interviu, pana la implicarea in jocurile politice de peste Prut, care au avut drept rezultat victoria comunistilor in fata reformistilor, la referendumul de duminica, anulat.
Presedintele Ion Iliescu le-a multumit ieri colaboratorilor sai din cadrul Administratiei Prezidentiale. La venisajul expozitiei “Din fotocronica unui mandat - 2000-2004“, realizata de fotograful sau oficial, Iliescu a rostit un mic discurs cu o voce tremurata si stapanindu-si cu greu lacrimile.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale. ... Clare si la obiect.
Demisia sefei Cancelariei Prezidentiale, Elena Udrea, de vineri seara nu a generat reactii deosebite in lumea politica. Atat Puterea, cat si Opozitia considera ca exista subiecte mai importante decat plecarea altui consilier de stat din echipa prezidentiala.
Bush nu a mai dat dovada de vehementa in discursul sau anual despre Starea Natiunii, vizibil slabit din punct de vedere politic, au apreciat analistii americani.
Vladimir Tismaneanu va prezenta Raportul Final al Comisiei Prezidentiale pentru analiza dictaturii comuniste din Romania, pe 10 si 11 iunie, la Paris, in cadrul unei dezbateri si al unei mese rotunde, organizate la Palatului Béhague si Centrul de Studii si Cercetari Internationale, Sciences Po.
Adrian Nastase (foto) s-a aratat ieri dispus sa candideze la Presedintia Romaniei din partea PSD, daca partidul l-ar desemna. Fostul premier a precizat ca nu-si va da demisia din PSD pentru a candida ca independent la alegerile prezidentiale din toamna acestui an.
Nu contesta faptul ca si-ar fi dorit, cu adevarat, sa fie el candidatul PSD, o afirmatie care ii lasa o oarecare "portita" pentru a putea reveni asupra deciziei de moment.
"Sunt discutii in PSD ca domnul Iliescu l-ar sustine pe Oprescu sa candideze la prezidentiale, avand in vedere ca domnul Geoana nu este asa bine in sondaje. Sa iasa domnul Geoana din schema, daca nu este suficient de bine sustinut de domnul Vanghelie, de domnul Hrebenciuc.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat, la Craiova, ca rezultatul alegerilor prezidentiale va decide partidul ce va forma viitorul Guvern.
Udrea afirma ca PSD ramane in Guvern doar pentru acces la resurse. "Daca am avea de ales, am guverna singuri", zice Udrea. Vineri, televiziunile au prezentat atacuri virulente ale Elenei Udrea la adresa lui Mircea Geoana si a partidului pe care il conduce acesta.
Candidatul PSD+PC Mircea Geoana ar castiga alegerile prezidentiale din 6 decembrie, daca contracandidat l-ar avea pe actualul presedinte, Traian Basescu, arata un sondaj INSOMAR realizat la comanda Realitatea TV.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti, ca PNL a decis sa il sustina pe liderul PSD Mircea Geoana in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, daca se va negocia si semna un acord bazat pe principii liberale.
Antonescu, despre "chiloteii tremuranzi" la prezidentiale si increderea in Ponta Antonescu: ... Nu sunt prieten cu Antonescu Liderul liberal Crin Antonescu spune ca, dupa episodul legat de Rosia Montana, are incredere "mai mica" in premierul Victor Ponta, mai mica inclusiv decat cea din momentul desemnarii Laurei Codruta Kovesi la DNA.
google-analytics.com